Bedrijfsunit Bredeweg 47

De thans als showroom van een baby-artikelen speciaalzaak ingerichte winkelunit heeft een vloeroppervlakte van circa 1500 m2. Het betreft hier een volumineuze verkoopruimte die gebouwd is in 1970. Er is een kantoor met pantry en receptie aanwezig. Er is een systeemplafond aangebracht. Op het voorterrein is voldoende gratis parkeergelegen-heid. Aan de achterzijde van de winkelunit is een mogelijkheid aanwezig om goederen te laden en te lossen.
De funderingsbalken zijn onderheid; de betonvloer is niet onderheid in verband met goede grondslag. De gevels zijn gebouwd als spouwmuur met een stalen spant- en kapconstructie gedekt met golfplaten op een zadelkap. De winkelunit is voorzien van een gasgestookte cv-installatie met radiatoren. De vloerbelasting is circa 4000 kg per m2.

[et_pb_acf_table_items _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][et_pb_acf_table_item _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” field_name=”Unit details|unit_fotos” image_size=”medium” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ link_image=”image”][/et_pb_acf_table_item][/et_pb_acf_table_items]

Informatie

Vloeroppervlakte: 1500 M²
Vraagprijs: € 6.375 per maand. Geen servicekosten
Adres: Bredeweg 47
Plaats: Zevenhuizen-Moerkapelle (nabij Zoetermeer)
Oplevering: Kan snel geschieden

Brochures

Wilt u specifieke informatie van dit pand? Download dan hier de brochure.

Interesse?

Contact